ΤΣΑΙ ΣΤΙΣ 5 ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ!

Η παρουσία του αντιπροέδρου της Ν.Δ. στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Η Ν.Δ. έχει δύο αντιπροέδρους. Εναν για άλλοθι στους δεξιούς που ακόμη δεν έφυγαν, τον φίλτατο Αδωνι, αλλά και τον κ. Χατζηδάκη, άλλον έναν λαμπρό εκπρόσωπο του εν Ελλάδι παράξενου πολιτικού υβριδίου, νεοφιλελεύθερο πλήρως εξαρτημένο από το κράτος και με βαθιά αριστερίζουσα ατζέντα σε όλα τα υπόλοιπα, πλην της οικονομίας.

Πήγε, λοιπόν, ο αντιπρόεδρος τάσεως «Βαλκάνιος Φρίντμαν» στο συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ. Ουδέν μεμπτόν μόνο γι’ αυτό. Κι εμένα άμα με καλούσε, π.χ., ο Σκουρλέτης, θα έβαζα τα καλά μου και θα πήγαινα μια βόλτα, αλλού. Θα έστελνα τον πιο σκληροπυρηνικό δεξιό συνεργάτη μου για να κάνω χάζι την αντίδρασή του.

Ουδέποτε ο κ. Χατζηδάκης μού ήταν αντιπαθής. Αντιθέτως. Είναι δε από το είδος του ανθρώπου που θα του άφηνα τα κλειδιά του σπιτιού μου. Κι αν στο τραπέζι της κουζίνας ήταν 5 δίευρα κι εκείνος κατά την επιστροφή είχε αμφιβολία, νομίζοντας πως ήταν 6, είμαι σίγουρος ότι θα συμπλήρωνε άλλο 1 δίευρο από την τσέπη του. Καλό παιδί. Κι ο Κουμουτσάκος. Θα σκουπίζουν πάντα τα παπούτσια στο χαλί. Απλά, μου έκαναν εντύπωση δυο πράγματα: Ο εξατμισμένος εθνικά λόγος τους και το γεγονός πως, ενώ τους λίντσαραν κανονικά, τους έδερναν ανηλεώς κάτι κοπρίτες, δεν σήκωσαν ούτε μια στιγμή το χέρι να υπερασπιστούν τον εαυτό τους, να δώσουν έστω μία, για το ονόρε. Παράξενο είδος. Δεν υπερασπίζονται τον εαυτό τους απέναντι σε μια δράκα αλητόβιους, πώς θα σταθούν απέναντι σε ισχυρούς ξένους; Αλλά, πάλι, ίσως με παρασύρει το ματωμένο σαβουάρ βιβρ της αλάνας και του αλωνιού στο Μαυρομμάτι τα καλοκαίρια. Δεν γυρνούσαμε μάγουλο. Στα σαλόνια το γυρνάνε.

Πήγε, λοιπόν, και μίλησε και αυτά που είπε μας ενδιαφέρουν. Κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ σε συνεργασία για τη συνταγματική αναθεώρηση, το Προσφυγικό και τα θέματα εξωτερικής πολιτικής. Οχι τυχαία, χρησιμοποίησε τον όρο «Προσφυγικό». Για τη Ν.Δ., για τον ΣΥΡΙΖΑ, τη λοξή φάλαγγα των «αλληλέγγυων» πρακτόρων ξένων συμφερόντων και της τσέπης τους, όλοι είναι πρόσφυγες. Ακόμη κι οι Πακιστανοί, κι ας έχει να γίνει πόλεμος στο Πακιστάν, αν θυμάμαι καλά, από το 1971. Και οι 4.000 Αφγανοί στη Μαλακάσα ή οι 350 στην Ελευσίνα ή οι Αλγερινοί που βίασαν στη Μόρια τον συμπατριώτη τους, όλοι «πρόσφυγες». Δεν επέλεξε τυχαία τα πεδία συνεργασίας ο Χατζηδάκης. Επέλεξε αυτά με τα οποία συμφωνεί η μητσοτάκειος ομάδα με τους αριστεριστές του ΣΥΡΙΖΑ:

Στη συνταγματική αναθεώρηση συμπίπτουν, διότι κοινός στόχος των εθνοαποδομητών εκατέρωθεν είναι να μας «εκσυγχρονίσουν», καθαιρώντας το προοίμιο και κάθε άλλη ενοχλητική «παλιατζούρα» που έχει αναφορές στο έθνος και στην Ορθοδοξία, διότι τα θεωρούν πηγή «εθνικισμού». Αμφότεροι θεωρούν το έθνος φαντασιακό δημιούργημα του κράτους. Πιο αγράμματος κι ανιστόρητος πεθαίνεις.

Στο λαθρομεταναστευτικό – Προσφυγικό έχουν την ίδια ανορθολογική στάση, δεν λένε λέξη για τον μεγάλο δουλέμπορο, το κράτος-συμμορία του Ερντογάν, και η μόνη διαφορά τους, όπως την επεσήμανε ο μανατζερίσκος Μητσοτάκης στη συνέντευξη Τύπου στη ΔΕΘ, είναι το ετήσιο… κόστος έκαστου μουσαφίρη της Τασίας. Για τον ισλαμικό εποικισμό, τουμπεκί ψιλοκομμένο.

Στην εξωτερική πολιτική συμφωνούν, διότι αμφότεροι έχουν την αυτοκτονική πεποίθηση πως μπορεί να έχει αποτέλεσμα η πολιτική κατευνασμού της επεκτατικής Τουρκίας. Τα σκληρά καθήκοντα της αποτροπής τους είναι επιστημονική φαντασία. Γι’ αυτό και θα συμφωνήσουν στην πλέον ψοφοδεή στάση σε όλο το εύρος της ελληνοτουρκικής αντιπαράθεσης, με πρώτο θύμα την Κύπρο. Ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης θα ξεβρακωθούν από την Κύπρο και το σχέδιο Απαρτχάιντ που έρχεται.
Φαήλος Μ. Κρανιδιώτης
Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

http://www.dimokratianews.gr/content/67728/tsai-stis-5-apo-ton-kyrio-hatzidaki

 

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password