ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΤΗΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΛΒΑΝΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ

Προβληματισμό προκαλεί διπλωματική εργασία στο ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ ΣΧΟΛΗ , ΤΜΗΜΑ ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ με τίτλο « ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΝΗΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΕΛΜΠΑΣΑΝ» από την φοιτήτρια Ορνέλα Ντούκα, με Υπεύθυνη καθηγήτρια την κ Ιφιγένεια Βαμβακίδου Β’ Βαθμολογητή τον κ Νίκο Φωτόπουλο που έχει παραδοθεί το 2015. Μέσα στην εργασία διαβάζει κανείς όλες τις ανθελληνικές αβάσιμες ψευδείς απόψεις που επί χρόνια χρησιμοποιεί η Αλβανία εναντίων της Ελλάδος.

Ως ανιστόρητη αλλά και πανούργα η φοιτήτρια αυτή καταφέρνει μέσα από την εργασία της να παρουσιάσεις ό, τι έκτρωμα ιστορικό έχει δημιουργηθεί μέχρι τα τελευταία χρόνια από την αλβανική προπαγάνδα. Βέβαια βρήκε και τους κατάλληλους εκπαιδευτικούς φαίνεται και το έκανε οι οποίοι θα έπρεπε να είναι πολύ «φιλελεύθεροι»

Έτσι στην σελίδα 12 διαβάζει κανείς ακόμα και για το Νικόλα Μάρκου, έναν μεγάλο απατεώνα και ορκισμένο εχθρό του Αρχιεπισκόπου Αναστασίου, πως είναι αρχηγός Εκκλησίας!!!;;;;

Στην συνέχεια από την σελίδα 46 έως και 54 διαβάζουμε τις ακραίες θέσεις περί των τσάμηδων και την «γενοκτονία» που υπέστησαν από τους έλληνες φασίστες αν και οι ίδιοι ήταν οι μόνοι αρχαίοι κάτοικοι της περιοχής. Για τις «ιστορικές αυτές αλήθειες» χρησιμοποιεί ως πηγή την πιο ακραία ανθελληνική εφημερίδα όπως είναι η http://illyriapress.com μια εφημερίδα όργανο της Εθνικιστικής Οργάνωσης Εστία «VATRA» στην Αμερική που κυρίως οργιάζει με ψεύδη κατά της Ελλάδος.

Εύλογα γεννάται το ερώτημα:

1.Οι υπεύθυνοι καθηγητές έχουν γνώση της ιστορίας και αν ναι, πως επέτρεψαν μια τέτοια εργασία, την διάβασαν ποτέ;;;;

2.Αν στα Ελληνικά ΑΕΙ επιτρέπουμε να διαδίδονται τέτοια ψεύδη, να γίνονται όργανα μιας ανθελληνικής προπαγάνδας, προς χάρη της «ελευθερίας του λόγου και της άποψης» τότε τι περιμένουμε να μας κάνουν οι αλβανοί;

3. Τι ακριβώς πρόκειται να κάνει το Πανεπιστήμιο σε τέτοιες περιπτώσεις και τι μέτρα θα πάρει ώστε να μην επαναληφθεί κάτι τέτοιο; Πρέπει να ξέρετε κύριοι πως αν συνέβαινε κάτι παρόμοιο στα Αλβανικά Πανεπιστήμια γράφοντας και μόνο την αλήθεια απέναντι στα ψεύδη τους, τώρα ο συγγραφέας θα είχε μπει φυλακή.

Ελπίζουμε πως είναι η μόνη και η τελευταία φορά που γίνεται κάτι παρόμοιο, αν και αμφιβάλουμε.

 

Πηγή: http://www.himara.gr

0 Comments

Leave a Comment

Login

Welcome! Login in to your account

Remember me Lost your password?

Lost Password